Tapolcai baleset

A polgármester közlése szerint vasárnap 10 órakor a tapolcai plébániatemplomban gyászmisét tartanak az áldozatokért a vasúti átjáróban kisapáti felé vezető úton lévőben pedig mécsesgyújtással emlékeznek. A tapolcai vonattragédia újabb részletei.


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train

Tegnap késő este rendőrök jelentek meg a tapolcai halálos vonatbaleset egyik résztvevőjének édesanyjánál és közölték a hírt.

. Sokkoló fotók a tapolcai balesetről ami négy fiatal életét követelte. Az autóban utazó fiatalok egy házibuliban töltötték a szilveszter éjjelt onnan tartottak hazafelé másnap reggel. A vonat legalább 60 méteren keresztül tolta magával az autót.

A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának egyik fiatal játékosa Iván Gergő a szombati tragikus tapolcai vasúti átjáróban történt közlekedési baleset egyik áldozata. Fiatalok az áldozatok megszólalt a város polgármestere is. 1532 Halálra gázoltak egy 14 éves lányt szilveszterkor A sofőr drog hatása alatt állhatott mikor a balesetet okozta.

Mint ismeretes Négyen meghaltak egy ember életveszélyesen megsérült szombat délelőtt Tapolcánál ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. Mert több baleset is történt már ott. Nem tudni hogy a sofőr a piros jelzés ellenére miért hajtott a sínekre de az ütközést nem tudta elkerülniA járműben öten utaztak akik közül négyen azonnal szörnyethaltak az életben maradt társukat életveszélyes sérülésekkel szállították.

Három napig hitték a hozzátartozói hogy Dóri életben van és ugyanennyi ideig siratták a szülei Melanit. Újabb részletek a tapolcai horrorbalesetről. A balesetben senki sem sérült meg de késésre kell számítani.

Január 1-jén 8 óra 50 perc körül Tapolca közigazgatási területén a 7345-ös számú úton. 1537 Brutális fotók érkeztek a négy ember halálát okozó tapolcai vonatbaleset helyszínéről Halálos kimenetelű közúti baleset történt 2022. A tilos jelzés ellenére hajthattak a sínekre egy olyan átkelőben ahol amúgy sok baleset történik és nincs sorompó.

Tapolca városának polgármestere először arról írt hogy a kórházba szállított sérült is elhunyt majd ismét módosította a bejegyzést. A Kaposvár 19 éves röplabdása volt a tapolcai baleset egyik áldozata. Autóval ütközött Hódmezővásárhelyen a tram-train.

Ez vezethetett a szörnyű tévedéshez. újabb részletek a tapolcai baleset összekevert áldozatairól. Iván Gergő 2020-ban igazolt a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatához.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó.


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places


Mav M61 017 Tapolca Vasutallomas Train Truck Train Model Trains

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel